0

Inspirativní talkshow My ženy

2. 3. 2018

S našimi víny jsme potěšili účastníky Inspirativní talkshow My ženy. Přečtěte si, co o tomto večeru napsali organizátoři, a podívejte se na momentky.

Náhody neexistují a vesmírná logistika je opravdu dokonalá... O tom jsme se mohli přesvědčit na úterní Inspirativní talkshow My ženy vol.4. Vše bylo a plynulo, jak mělo...

Děkujeme všem, kteří přišli strávit pohodový a inspirativní večer - těší nás, že můžeme inspirovat nejen ženy, ale i muže) Děkujeme našim vzácným hostům, s jakou upřímností a otevřeností sdíleli své osobní příběhy a otevřeli mnohdy velmi hluboká témata... Martina Košanová, Ernesto a Barbora Chuecos a Michal Brozman. Život je dar a každá změna příležitost podívat se na něj z jiného úhlu pohledu. Děkujeme za příjemnou a velmi vřelou atmosféru, vaši zpětnou vazbu a dojmy. Děkujeme partnerům akce - za jejich podporu a péči, kterou nám během celého večera věnovali: manželům Procházkovým Vinety ART, DanceFlow Fashion a Tereze Vodičkové a jejímu týmu nezávislých kosmetických poradkyň Mary Kay.

My ženy

{phocagallery view=category|categoryid=94}

Ověření věku

Stránky obsahují výrobky, které mohou být prodávány pouze osobám starším 18 let.

Osobám mladším 18 let je zakázáno prodávat alkoholické nápoje.